Giv ordet til konfirmanderne

Uddrag fra bogen. Konfirmandernes tanker om kirken

"Kirker er lavet af sten og har et stort rum, hvor alle kan sidde på bænke eller stole. Man kalder det Guds hus. Vi er sammen om noget fælles og når der er gudstjeneste bliver kirken til noget levende. Rummet er et anderledes dejligt sted, hvor man kan være stille, for der er så meget larm mange steder. Man kan lytte eller sidde med sine egne tanker i fred. Det er godt at have et hus, hvor man kan høre om troen og alt det andet, men Gud er også uden for kirken."

Katekismus i praksis

Kirkeklokkerne ringer til festhøjmesse. Konfirmander er spændte og glæder sig til højtideligheden. De ser tilbage på et forløb med undervisning over en række centrale temaer i kristendommen. Hvad siger konfirmanderne selv om bogen "Gud & mig" 10 minutter før deres konfirmation? Se videoklippet

Anbefaling

”En lille bog om kristendom i øjenhøjde! På enkel vis bygges der bro mellem kernestoffet og det stof konfirmander selv er gjort af. Med den i hånden får man lyst til at slippe gamle firkantede vaner og lukke mere sansning og nærvær ind i undervisningen”.

Lisbet Rønnow Torp, sognepræst, Skagen sogn

ImageSlideshow

 
 
  Login